MERSİN / ERDEMLİ - Selviler Ortaokulu

Ock

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının birinci dönemini tamamladık ve karnelerimizi dağıttık. Öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

8-A sınıfı öğrencimiz Zahide Nur Yılmaz, Atıcılık yıldızlar kategorisinde Erdemli birincisi olarak ilçemizi Mersin´de temsil etme hakkı kazandı. Kendisini tebrik ediyor ve başarısının devamını diliyoruz.

Ock

Ak Parti Kadın Kolları, TEOG sınavındaki ilçe birinciliğinden dolayı öğrencilerimizi  tebrik etti.

Ock

Tema Vakfı Gönüllüleri okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Ock

Okulumuz Müdürlüğünün iletişime geçmesi üzerine Erdemli Belediyesi tarafından okulumuz öğrencileri için kar getirildi.

İlçe Milli eğitim Müdürlüğünün yaptığı istatistik çalışmasına göre

Tem

Okulumuz İdaresi, öğretmenleri ve öğrencileri tarafından büyük emeklerle hazırlanan BİLİM FUARI mız İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet METİN,Şube Müdürü Mahmut KARAAĞAÇ,Erdemli Belediye Başkan Vekili Sn  Şevki ŞAVK ile Diğer okullardan gelen Okul Müdürleri , müdür Yardımcıları ve diğer misafirlerin katılımıyla açılmıştır.